Fansen måste ha minst en tröja

ساخت وبلاگ

När Golden State Warriors vann ett mästerskap förra säsongen uppfyllde Stephen Curry sitt löfte inför matchen till hemmafansen. Den största vinnaren i NBA förra säsongen var Stephen Curry, som inte bara ledde laget till mästerskapet utan också vann det individuella FMVP-priset. Stephen Curry, den andra NBA-spelaren att vara värd för en ESPY, fick sin Golden State Warriors tröja nr 30 ersatt av en formell kostym.

Om fansen frågar vem han är? Han kommer att svara att han är make till Ayesha Alexander Curry, som är son till Dell Curry. Han var den andlige ledaren för Golden State Warriors, som ledde laget till en mästerskapsseger över Boston Celtics. Han är Stephen Curry, och han vill bara få fler utmärkelser för Golden State Warriors i sin karriär. NBA-spelaren som var värd för ESPY 2007 var LeBron James, men tyvärr ledde han till att laget förlorade i finalen. Det årliga ESPY-firandet hålls i tid, och årets värd är Stephen Curry. Han var full av kvickhet och humor, hans tal fick alltid lagkamraten Klay Thompson att le glatt, och han nämnde också många spelare och lag på scenen.

Såsom Boston Celtics, Los Angeles Lakers, LeBron James och Draymond Greens evenemang i sociala medier, han är också omtyckt av många spelare i ligan. Stephen Curry, käan i årets NBA-mästare, delade också ut sig själv med tre utmärkelser. Priset för bästa NBA-spelare 2022 och NBA:s pris för bästa rekordprestanda, samt priset för bästa sportlag 2022 för honom och laget. Faktum är att den senaste säsongen förtjänade han dessa utmärkelser. Stephen Curry tröja är älskad av många ba, och deras idol är verkligen en kvalitetsidol.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 140 تاريخ : پنجشنبه 30 تير 1401 ساعت: 20:36

Det finns inga spel under lågsäsongen i NBA, men det är ett test av förmågan hos ledningen för varje lag. Vissa lag har haft framgångar på transfermarknaden och free agency, medan andra har misslyckats på transfermarknaden. Det största misslyckandet var Minnesota Timberwolves affär, och Brooklyn Nets ändrade snabbt Kevin Durants erbjudande på grund av den förstnämndes affär.

Kevin Durant var den största favoriten denna lågsäsong, och hans beslut att gå ifrån att ge upp sin Brooklyn Nets tröja var i rampljuset. Han ville ansluta sig till Phoenix Suns och Chris Paul som lagkamrater, men DeAndre Aytons oförmåga att gå med i Indiana Pacers hindrade honom från att flytta. Minnesota Timberwolves-handeln sporrade återigen Brooklyn Nets, som gjorde ändringar i Kevin Durants erbjudande. Minnesota Timberwolves affär med Utah Jazz har slutförts, och laget ser till de nya spelaa Rudy Gobert och Karl-Anthony Towns som bästa möjliga par. För närvarande är ligan populär i småbollseran, och höjdkraven på spelaa minskar gradvis. Minnesota Timberwolves tänker tvärtom, och de vill dra fördel av sina spelares höjd för att slå sina motståndare.

Kan Rudy Gobert verkligen hjälpa bollen efter att ha bytt till en Minnesota Timberwolves tröja för den nya säsongen? Kombinationen av Rudy Gobert och Karl-Anthony Towns kom till spel när Minnesota Timberwolves spelade mot lag som Golden State Warriors, Los Angeles Clippers och Boston Celtics som saknade innerhöjd. Men Karl-Anthony Towns och Rudy Gobert har båda sina egna offensiva och defensiva brister, vilket framgår av deras prestationer förra säsongen. Det viktigaste är att Minnesota Timberwolves betalade 5 spelare och 4 första val för att få Rudy Gobert.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 114 تاريخ : جمعه 24 تير 1401 ساعت: 21:13

Den fria NBA-marknaden, liksom transfermarknaden, är den bästa tiden för professionella lag att stärka sig. De två största vinnaa i free agency är Milwaukee Bucks och Boston Celtics. Joe Ingles skrev på ett lågbetalt kontrakt och kommer att ha sin egen Milwaukee Bucks tröja för den nya säsongen.

Även om Milwaukee Bucks inte framgångsrikt försvarade sin titel förra säsongen, är lagets styrka fortfarande mycket stark. Milwaukee Bucks fattade inga handelsbeslut denna lågsäsong med många proffs som spenderade pengar på transfermarknaden för att skaffa nya spelare. Det bästa med Milwaukee Bucks var att hålla listan intakt. Laget tecknade först om Bobby Portis och tecknade om Wesley Matthews för en minimilön. Dessa två spelare är väldigt bra anfallare i laget, och laguppställningen har inte påverkats på något sätt och har stabilitet. Laget värvade också Joe Ingles i free agency för en låg lön, och Milwaukee Bucks kommer att förbli ett av de bästa lagen i ligan nästa säsong. Sammanfattningsvis orsakea till Milwaukee Bucks slutspelseliminering förra säsongen, främst Khris Middletons skadefrånvaro i viktiga matcher, och Giannis Antetokounmpos överskattning av sin förmåga att leda laget.

Boston Celtics hade sin största framgång på flera år förra säsongen, då laget vann tvåan. Även om Jayson Tatum och Jaylen Brown inte fick visa Boston Celtics tröja vid mästerskapsparaden, var lagets värvningar i free agency mycket framgångsrika. Boston Celtics bytte mot All-Star-kantvakten Malcolm Brogdon utan att betala ett rotationsalteativ. Och de skrev även på Danilo Gallinari, ett nytt tillskott som passar lagets behov.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 200 تاريخ : دوشنبه 20 تير 1401 ساعت: 17:59

James Harden, som kom förra säsongen, är en favorit bland Philadelphia 76ers-fansen, som bestämde sig för att ta en lönesänkning och skriva på ett nytt kontrakt för den nya säsongen. James Hardens lönesänkningsalteativ är inte en vanlig sak i NBA, trots allt är pengar viktiga för alla i affärsligan. Men James Harden bytte till Philadelphia 76ers tröja före slutet av förra säsongen, och han visste hur han skulle ge tillbaka respekten från laget.

När fansen nämnde Philadelphia 76ers förra året kom Joel Embiid att tänka på, men den här lågsäsongen har han varit tyst. Mycket uppmärksamhet i media gavs till James Harden, och hans beslut fick många medianyheter. Joel Embiid har gjort samma fel sedan slutet av de två säsongea. Han skyllde på Ben Simmons för att han inte spelade bra i slutet av förra årets säsong, och sedan blev Ben Simmons åsidosatt med skador fram till förra säsongen då han inte flyttade till Brooklyn Nets. Efter förra säsongen anklagade Joel Embiid återigen James Harden för att ha glömt sin inställning till värvningar på transfermarknaden. Ben Simmons lämnade Philadelphia 76ers som han ville, och han och James Harden bytte lag.

Ben Simmons är faktiskt den största vinnaren efter övergången, han är bara några månader in i Brooklyn Nets tröja och är på väg att bli en huvudkraft. Trots allt ansökte båda Kevin Durant och Kyrie Irving om övergångar under lågsäsongen, och Ben Simmons är efterträdaren till lagledaren. Och James Harden oavsett vilket lag han är i så hoppas han att laget kan vinna mästerskapet. Nu är han också villig att ta en lönesänkning för Philadelphia 76ers, och han vill se bättre värvningar från laget.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 115 تاريخ : يکشنبه 19 تير 1401 ساعت: 0:01

Otaliga fans såg styrkan hos Golden State Warriors, och de såg laget vinna ett mästerskap. Även vid sommarens mästerskapsceremoni höll spelaa upp Golden State Warriors tröja. Stephen Curry uppfyllde sitt löfte till Golden State Warriors tidigt förra säsongen när han äntligen vann finalens MVP-utmärkelser.

Många fans såg bara framgångaa med Golden State Warriors, men uppskattade inte den låga punkt laget mötte under två säsonger. Äldre spelare såg Los Angeles Lakers och Boston Celtics vinna mästerskap, men yngre fans såg Golden State Warriors vinna mästerskap. NBA-transfermarknaden har varit väldigt kaotisk den senaste tiden, främst för att Kevin Durant och Kyrie Irving båda har uttryckt sin avsikt att lämna Brooklyn Nets. Mycket uppmärksamhet i media har dragits till dessa två stjäor, men Golden State Warriors behöver bara överväga kontraktsförlängningar och rookies i NBA-draften. Som kapten Stephen Curry var det inte lätt för honom att vinna karriärens första final-MVP. När allt kommer omkring, för point guards i ligan är det väldigt svårt för dem att få den personliga äran av Finals MVP. De kommer att begränsas av fysisk kondition, och endast sex poängvakter i NBA:s historia har vunnit finalens MVP.

Av de sex poängvaktea är det bara Stephen Curry som har både en MVP och en final MVP, och deras respektive lag är mycket starka. Under 11 säsonger från 2011 till 2021 vann alla forwards finalens MVP. Bland dem är Kevin Durant, mest bekant för Golden State Warriors-fansen, som vann finalens MVP två gånger i laget. Kevin Durant bestämde sig för att byta ut Brooklyn Nets tröja denna lågsäsong för att ansluta sig till det tidigare lagets ärkerival Phoenix Suns.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 127 تاريخ : سه شنبه 14 تير 1401 ساعت: 21:33

Människors estetik gillar saker som ser bra ut, och Kendall Jenner, den enastående modellen i modellvärlden, är en vacker kvinna. NBA-spelare älskar att jaga vackra kvinnor, och de är stolta över det. Och Kendall Jenner tycker också om att hitta en passande pojkvän i NBA. Hennes första favorit är Los Angeles Lakers tröja.

Kendall Jenner angav inte vilket NBA-lag hon gillar, hon gillar sin pojkväns lag. Kendall Jenners egen kondition är mycket bra, hon är en av de bäst betalda supermodellea i världen. Kendall Jenner har blivit den perfekta gudinnan i otaliga människors hjärtan med sin höga popularitet. Hennes pojkvänner är i grunden NBA-spelare. 2015 valdes D'Angelo Russell av Los Angeles Lakers som andra plats på listan. Kendall Jenner har kommit till hemmaplanen många gånger för att se matchen, och media har också rapporterat bildea på de två personea som reser tillsammans många gånger. D'Angelo Russells relation med Kendall Jenner tog slut, tack vare Kobe Bryants hjälp att hålla D'Angelo Russell på sin nivå. Sedan 2016 träffade Kendall Jenner Jordan Clarkson under introduktionen av sin syster, och det slutade med att de båda bröt upp.

Kendall Jenners krav på sin pojkvän blir också högre och högre, och Blake Griffin har också blivit en av hennes ex-pojkvänner. 2017 började Kendall Jenner gilla Los Angeles Clippers tröja, och lagets Blake Griffin var Kendall Jenners första pojkvän till media. Förhållandet slutade också när Blake Griffin byttes till Detroit Pistons av Los Angeles Clippers, medan Kendall Jenner fortsatte att jaga sin kärlek. Kendall Jenner gjorde nyligen slut med Phoenix Suns Devin Booker efter att hennes romans med Ben Simmons 2018 tog slut.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 177 تاريخ : شنبه 11 تير 1401 ساعت: 23:29

Los Angeles Clippers har blivit utslagna från slutspelet de senaste säsongea, och deras största fiende är inte andra lag. Det viktigaste för laget är käspelaas skada, och deras frånvaro påverkar direkt lagets rekord. Även om John Wall har en Los Angeles Clippers tröja för den nya säsongen, kommer laget inte att kunna göra stor skillnad med en transferspelare.

Washington Wizards Russell Westbrook anslöt till Los Angeles Lakers under lågsäsongen förra säsongen, och många media och fans uttryckte förväntan på hans prestation. Båda Los Angeles NBA-lagen missade dock slutspelet förra säsongen, och Los Angeles Lakers missade slutspelet tidigt. Nyligen kommer John Wall från Houston Rockets att ansluta sig till Los Angeles Clippers, och många media och fans börjar se fram emot hans framträdande. John Walls förmåga är mycket bra i ligan, men hans närvaro i Houston Rockets är inte hög. Han har varit ute med skador för det mesta, och han har en historia av allvarliga skador. Hans återkomst från skada är okänd, liksom hans förmåga att anpassa sig till Los Angeles Clippers nya system.

Många gånger är valet som lagen om attraktion, med Los Angeles Clippers stöttepelare Kawhi Leonard och Paul George båda utsatta för skador. John Walls val att avstå från Houston Rockets tröja kommer att behöva övervinna skador, och hans nya lagkamrater Kawhi Leonard och Paul George kommer också att behöva hålla sig friska den här säsongen. Om de tre inte kan hålla sig friska den nya säsongen kommer de sannolikt att fortsätta att slås ut i slutspelet. När allt kommer omkring hindrade frånvaron av Khris Middleton för förra säsongens regerande mästare Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo från att leda laget till finalen i Easte Conference.

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 130 تاريخ : چهارشنبه 8 تير 1401 ساعت: 23:46

Säsongen tog slut efter att Golden State Warriors vann mästerskapet, och många dåliga recensioner efter matchen pekade på Kevin Durant. Även om många unga fans inte vet numret bakom Kevin Durants Golden State Warriors tröja, hjälpte han laget att vinna två mästerskap innan han lämnade. Många uppmärksammar Stephen Currys tårar efter finalen, men Kevin Durant grät också tyst för sig själv.

Varje professionell NBA-spelare förtjänar respekten från fansen. Det är trots allt inte lätt för dem att stå på scenen i ligan. NBA-draft är också det första hindret för många rookies att komma in i ligan. De använder allas tro för att förverkliga sina drömmar i ligan. Ingen är bättre än den andra i NBA, de har alla sina egna egenskaper. Kanske kommer fans och vänner att gilla olika stjäor, men det påverkar inte vänskapen dem emellan. Kanske gillar fans och älskare också olika stjäor, men det påverkar inte deras känslor. Michael Jordan är sig själv, Kobe Bean Bryant är sig själv, Allen Iverson är sig själv, LeBron James är sig själv, Stephen Curry är sig själv, Giannis Antetokounmpo är sig själv och slutligen är Kevin Durant bara sig själv. Varför nämner fans och media alltid Draymond Greens tal, och bara Kevin Durant har blivit sårad otaliga gånger.

Många fans har sina favoritstjäor, de kan inte föeka Kevin Durants förträfflighet. Även om Kevin Durant har tagit på sig en Brooklyn Nets tröja har omvärlden aldrig slutat ifrågasätta honom. Vänligen respektera andra fans som gillar Kevin Durant, och respektera varandra om deras övertygelser och idoler är olika. Stephen Curry från Golden State Warriors har vunnit sin första final-MVP den här säsongen, och Kevin Durant förbereder sig också för att Brooklyn Nets ska vinna nästa säsong.

 

Fansen måste ha minst en tröja...
ما را در سایت Fansen måste ha minst en tröja دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : Hopes nbatrojorse بازدید : 110 تاريخ : پنجشنبه 2 تير 1401 ساعت: 15:18